fredag den 18. april 2014

Besøg fra Tanzania, Belgien, USA og DK


I den seneste uge har vi haft mange besøgende i lejligheden på Kamuzinda farm, alle mzunguer du kan nok tro der er blevet kigget en del på alle de nye mzunguer.

Først kom der lørdag fire søde unge mennesker, de er alle bosat i Tanzania, den ene er Martin en tidligere volontør fra Afrika InTouch som var her på farmen og de andre var hans venner to piger fra USA Megan og Casey, og en ung mand der er halv belgier og halv dansker Nathan, de var kommet på påskeferie i Uganda og skulle til Kampala søndag.

Og tirsdag kom den længe ventede dag hvor vi skulle hente min kære søster Louise i Entebbe lufthavn. Så vi tog tirsdag morgen turen mod Kampala og kom til lufthavnen og det var kun en lidt tårevældet genforening, tre måneder er meget lang tid uden ens familie, så nu repræsenterede Louise lige dem alle sammen på en gang.

Selfie med en savnet søster

Tre måneder uden sin søster er lang tid
Tre tosser på tur

Tur på boda med Joseph
Så var vi en tur rundt i Kampala, både på ambassaden for at hente Daniels internationale kørekort og forbi en craft butik for at købe lidt souvenirs.

Ellers har ugen budt på en tur i Masaka og Bukunda og Cornerstone for at vise Louise rundt og så onsdag kom Martin, Nathan, Megan og Casey tilbage og for at sove hos os og så torsdag køre tilbage mod Tanzania, om aftenen hyggede vi og snakkede og lovsang lidt sammen, det er fantastisk at man på tværs af nationaliteterne kan lovsynge sammen og prise den samme Gud, så stor er Gud.

Den dag vi var i Masaka købte vi en høne, vi navngav hende Grethe og da vi kom hjem slagtede vi hende, og det var mig der svang øksen.
Hønen Grethe

Hønen Grethe, hendes sidste tid

Hønen Grethe

Med sig til Uganda havde Louise både makrel og dansk slik i form af Haribo slik, begge dele er altså meget savnet i Ugandas lidt triste udvalg af pålæg og slik!

Jeg takker verdens bedste butik Netto Brønderslev
 for donationen af dansk slik, det var været meget savnet
og er hårdt tiltrængt!


Makrel var også meget savnet

OG rugbrød

Hver en bid blev nydt




Fredag var vi en tur ude ved Victoria søen sammen med to af lærerne fra Cornerstone, Francis og John. Vi var ude og se fiskerlandsbyerne helt ude ved Afrikas største sø, det var ret fedt at se, og lidt hjemligt at se vand og bølger igen, og ikke mindst lugten af vand og ”hav”.


Fiskere der ordner nettet inden de skal ud igen

Victoria søen

Victoria søen

Victoria søen


Ude og køre (sejle) med de skøre

Det var næsten lidt hjemligt at se og lugte vand igen.



Søde børn i fiskerlandsbyen


Det er dejligt at have besøg af søster og vise hende mit liv hernede.
Nu er skolerne også gået på ferie så derfor har vi nu ferie indtil sidst i maj hvor vi ikke skal arbejde, så nu skal vi finde på noget at bruge tiden på.
På mandag tager vi til Kampala igen og bruger nogle dage der, hold øje med bloggen der kommer nogle vilde billeder af nogle vilde oplevelser.

Salm. 143, 8
"Forkynd din godhed hver morgen, for jeg stoler på dig. Vis mig den vej, jeg skal gå, for jeg længes efter dig."

Guds fred
Henriette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar